DEBALU 2000 Kft. – műanyag és alumínium nyílászárók gyártására szakosodott motivált és sikerorientált cég.

Magas szinten nyújtunk versenyképes ár/érték megoldásokat kivitelezőknek, beruházóknak, viszonteladóknak és tervezőknek.

Rendelkezünk mindazzal a szaktudással, eszköz és logisztikai rendszerrel, melyekkel akár különleges műanyag és alumínium nyílászáró gyártással, kivitelezéssel összefüggő igényeket tudunk megvalósítani. Ajtó-ablak, függönyfal megoldásaink kiválóan illeszthetők családi és társasházakhoz, közintézményekhez, irodaházakhoz, sőt még műemlék épületekhez is. A legújabb technológiák alkalmazásával természetesen nyílászáróink kiváló statikai, és hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek. Ehhez a megfelelő tanúsítványokkal is rendelkezünk.

A DEBALU hátterében nemzetközileg elismert cégek (Schüco, Wicona) tudása, innovációja és alapanyag gyártása áll, ami kiemelten megbízható szakmai és minőségi stabilitást ad a nyílászáró rendszerek megvalósításához. Erre épül a nyílászáró gyártás-előkészítés és kivitelezés minden területen nagy szaktudással bíró kollektívánk mindennapos munkája.

Az elmúlt években cégünk elérte a komplex szolgáltatásnak azt a szintjét, ahol megbízhatóan és sikeresen tud részt venni kiemelt beruházások, speciális igényű munkák megvalósításában is. 20 éve foglalkozunk megbízható, kiváló minőséget képviselő nyílászárók gyártásával. Ez idő alatt megrendeléseink, referenciáink bizonyították, hogy a hazai piacon is szükség van a középkategória feletti nyílászárókra. A DEBALU 2000 Kft. minden elemében professzionális ajtókat, ablakokat, függönyfalakat gyárt, ami mára már alapelvárás.

Amiben úgy gondoljuk, hogy különbözünk másoktól az a DEBALU szemlélet. Megtanultuk, hogy a kiváló minőségű nyílászárók gyártása mára már legtöbbször nem elég. Képesnek kell lennünk megérteni partnereink, kivitelezőink felé támasztott elvárásokat. A mi dolgunk az hogy Ön és cége sikeres legyen szakértelmünk, és termékeink által.

Ez a szemléletmód az ami többletet és előnyt jelent, ami megkülönböztet bennünket másoktól.