DEBALU 2000 Kft. – műanyag és alumínium nyílászárók gyártására szakosodott motivált és sikerorientált cég.

Magas szinten nyújtunk versenyképes ár/érték megoldásokat kivitelezőknek, beruházóknak, viszonteladóknak és tervezőknek.

Rendelkezünk mindazzal a szaktudással, eszköz és logisztikai rendszerrel, melyekkel akár különleges műanyag és alumínium nyílászáró gyártással, kivitelezéssel összefüggő igényeket tudunk megvalósítani. Ajtó-ablak, függönyfal megoldásaink kiválóan illeszthetők családi és társasházakhoz, közintézményekhez, irodaházakhoz, sőt még műemlék épületekhez is. A legújabb technológiák alkalmazásával természetesen nyílászáróink kiváló statikai, és hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek. Ehhez a megfelelő tanúsítványokkal is rendelkezünk.

A DEBALU hátterében nemzetközileg elismert cégek (Schüco, Wicona) tudása, innovációja és alapanyag gyártása áll, ami kiemelten megbízható szakmai és minőségi stabilitást ad a nyílászáró rendszerek megvalósításához. Erre épül a nyílászáró gyártás-előkészítés és kivitelezés minden területen nagy szaktudással bíró kollektívánk mindennapos munkája.

Az elmúlt években cégünk elérte a komplex szolgáltatásnak azt a szintjét, ahol megbízhatóan és sikeresen tud részt venni kiemelt beruházások, speciális igényű munkák megvalósításában is. Több mint 15 éve foglalkozunk megbízható, kiváló minőséget képviselő nyílászárók gyártásával. Ez idő alatt megrendeléseink, referenciáink bizonyították, hogy a hazai piacon is szükség van a középkategória feletti nyílászárókra. A DEBALU 2000 Kft. minden elemében professzionális ajtókat, ablakokat, függönyfalakat gyárt, ami mára már alapelvárás.

Amiben úgy gondoljuk, hogy különbözünk másoktól az a DEBALU szemlélet. Megtanultuk, hogy a kiváló minőségű nyílászárók gyártása mára már legtöbbször nem elég. Képesnek kell lennünk megérteni partnereink, kivitelezőink felé támasztott elvárásokat. A mi dolgunk az hogy Ön és cége sikeres legyen szakértelmünk, és termékeink által.

Ez a szemléletmód az ami többletet és előnyt jelent, ami megkülönböztet bennünket másoktól.