Ha két, egymással üzleti partner viszonyban álló cég hasonlóképpen gondolkodik és cselekszik,

annak eredménye nagy valószínűséggel a több bevétel, stabilabb működés, és új, hasznot hozó üzleti kapcsolatok kiépítése lesz.

A fenti gondolat alapján ajánljuk fel Önnek szolgáltatásainkat, tudásunkat, egyben egy hatékony és hasznot hozó együttműködés lehetőségét is.

Tisztelt Viszonteladó, Érdeklődő!

 

Ön milyen nyílászárót gyártó céggel szeretne együttműködni?

 

Cégünk a nyílászáró piacon olyan szintet képvisel, ahol gyakorlatban is képesek vagyunk megvalósítani a korrekt és kedvező ár elvét, az ígért minőséget, a megállapodott határidők betartását. Ezek úgy gondoljuk a viszonteladó partnereink számára is nagy értéket képviselnek.

 

Saját tapasztalatából bizonyára Ön is tudja, hogy a mindennapok gyakorlatában nem egyszerű megbízható gyártó céget találni, aki hosszútávon, időben, a megállapodott feltételeknek megfelelően teljesíti a megrendeléseit, ráadásul figyelembe veszi, megérti az Ön elvárásait, lehetőségeit. Álszerénység nélkül mondhatjuk, hogy a DEBALU 2000 Kft. egy ilyen gyártó-szolgáltató cég, amelyet a viszonteladók számára számos referenciával, valós véleményekkel tudunk hitelessé tenni.

 

Az elmúlt néhány évben -megrendeléseinknek köszönhetően- a kiváló minőséget képviselő nyílászárók gyártása terén jelentősen megnöveltük kapacitásunkat, amelynek eredményeképpen kedvező áron tudjuk viszonteladó partnereink igényeit kielégíteni.

 

E területen belül szeretnénk figyelmébe ajánlani SCHÜCO műanyag nyílászáróinkat, amelyek a mi gyártástechnológiánk szerint egy felsőkategóriás minőséget képviselnek, áraikat tekintve viszont sok esetben közelítettek már egy jóval szerényebb „képességekkel” rendelkező nyílászáró árszintjéhez.

 

Adjon sikeres ajánlatokat, mint viszonteladó

 

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az Ön vállalkozása egy velünk való együttműködés esetén olyan előnyös ár/minőség pozícióhoz jut, ami alapján sikeresen adhat ajánlatokat a különböző munkák elnyerésére, kivitelezésére. Emellett biztos lehet abban, hogy nem hagyjuk cserben az Ön cégét, mert mindig a megállapodott határidőre és feltételekkel készülünk el a vállalt munkáinkkal.

 

Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy a ma piacának igénye az olcsóság. Nagy az árverseny, legtöbben a legolcsóbbat keresik, s a legtöbben a pillanatnyi túlélésért a legolcsóbb lehetőségeket kínálva küzdenek. Ez, a mi tapasztalataink szerint sok vállalkozás számára (jó esetben is) csak pár éves, kudarccal végződő küzdelmet jelent. Mi nem ezt az utat választottuk… és sikerült egy jól működő céget kialakítanunk.

 

Egyedi együttműködésben, támogatásban lehet része

 

Erőteljes továbbfejlődésünkhöz olyan viszonteladó partnert keresünk, aki elfogadja egyedi támogatásunkat és lojális hozzáállással, szakértelemmel akarja képviselni, értékesíteni a mi termékeinket. Örömmel vennénk, ha csatlakozna hozzánk és az Ön vállalkozása is egy sikeres együttműködés részese lenne.

 

A továbblépéshez javaslunk egy kötelezettségektől mentes találkozót, ahol részleteiben is bemutatjuk, hogy milyen előnyökkel jár a DEBALU partnerség.

 

Derzsi Miklós

 

ügyvezető, tulajdonos